OCKie:             'Hulp krijgen is geen falen, maar een teken dat je er niet langer alleen voor staat'

Ondersteuning, Coaching & Kenniscentrum voor IEdereen

(Ondersteuning, Coaching & Kenniscentrum voor IEdereen)

 

Koningsweg 12C 

7102dn Winterswijk

(links langs het pand, tegen het einde vindt u de deur) 

Let op!!!!!

Gezien de huidige ontwikkelingen met het Corona virus is besloten alle bijeenkomsten knutselactiviteiten en praatgroepen, binnen onze eigen locatie aan de Koningsweg, voorlopig niet door te laten gaan of verder op te starten. 

Wij zijn i.v.m. de huidige ontwikkelingen met het Coronavirus tot nader order gesloten. Er zal hierdoor helaas ook geen speelgoed voor de speelgoedbank-Achterhoek aangenomen kunnen worden.

Veelal hebben wij te maken met mensen met een zwakkere gezondheid incl. enkele van onze eigen vrijwilligers en willen wij niemand aan enig risico blootstellen.

Wij zijn momenteel dan ook telefonisch en via app en mail 'beperkter' bereikbaar.Stichting OCKie is een open, warme en transparante stichting welke aan de basis van onze samenleving en middenin het leven staat en zich richt op de gehele Achterhoek. 

IEdereen kan bij ons terecht voor div. gezellige, maar ook zeer serieuze thema's, workshops en gesprek & discussie avonden/middagen/ochtenden over alle levensvragen en uitdagingen die u maar kunt tegenkomen in het leven. Daarnaast behoort één op één begeleiding tot de mogelijkheden en hebben we geweldig leuke activiteiten, cursussen, handwerkworkshops bingo en noem maar op ontwikkeld. Alle activiteiten zijn voor jong en oud en voor IEdereen beschikbaar.

Momenteel zijn wij gevestigd in Winterswijk. In de komende jaren zullen we gaan uitbreiden naar de andere gemeenten binnen de Achterhoek met div. projecten en mogelijkheden.

Kijk bij Villa Kakelbont voor alle gezellige, feestelijke en educatieve activiteiten en informatie over speelgoedbank-Achterhoek & dierenspeelgoedbank-Achterhoek.

Kijk bij praatgroepen OCKie voor alle bijeenkomsten die op dit moment voorhanden zijn

Of loop gewoon gezellig binnen voor een praatje en kopje koffie

 

Tevens is OCKie een 100% maatschappelijk sociale vrijwilligersorganisatie en werken wij samen met tal van organisaties en instanties i.v.m. stage en werkervaringsplaatsen, maar ook t.b.v. doorverwijzing met de juiste handvatten en vragen. Wij zijn volledig afhankelijk van giften vanuit onze samenleving en bedrijfsleven en een kleine subsidie vanuit de gemeente.

Uitleg over het Triquetra symbool

In maart 2020 heeft Villa Kakelbont de 'Speelgoedbank-Achterhoek' & 'Dierenspeelgoedbank-Achterhoek' geadopteerd en is deze ondergebracht in dit gezellige huis. De speelgoedbank-Achterhoek zal gewoon blijven bestaan zoals je dit gewend bent, alleen valt deze nu onder de gezellige paraplu van Villa Kakelbont. Klik in het menu bovenaan de pagina voor alle mogelijkheden en loop binnen in dit gezellige en warme huis. 


Binnen Villa Kakelbont kan echt IEdereen, van jong tot oud, meedoen met alle knutselactiviteiten, spelmomenten, karaoke, kinderdisco en bingo en noem maar op.

OCKie houdt zichzelf voornamelijk projectmatig bezig met div. levensvragen welke we samen met u zullen behandelen en onderzoeken in div. praatgroepen, workshops e.d.  

Er is tevens de mogelijkheid voor een werkervaringsplek of persoonlijke ontwikkelingsplek

Kijkt u in de menubalk wat wij voor jou/u kunnen betekenen.

Er zal voor deelname een kleine vergoeding gevraagd worden welke zal liggen rond de €2.00/€2.50, afhankelijk van het project en intensiteit. Aanvullende activiteiten kunnen hogere kosten met zich meebrengen.

Er is tevens een mogelijkheid voor het kopen van een strippenkaart. Hiermee heb je direct al één gratis deelname verdient. De prijzen zijn incl. een kopje koffie en thee en voor de kinderen een glaasje fris met wat lekkers.

 

 

 Doneren en anbistatus:

Wij zijn volledig afhankelijk van giften vanuit het bedrijfsleven en onze samenleving en bezitten wij de Anbistatus, waardoor uw gift volledig belastingaftrekbaar is en u zichzelf kunt verzekeren dat uw bijdrage ook echt volledig aan onze doelstellingen zoals de kinderen in armoede wordt besteed.

Wij doen niet aan mooie bonussen en salaris, bij stichting OCKie wordt gelukkig nog wel 100% vanuit het hart gewerkt.

t.n.v. stichting OCKie

NL40 RABO 0318 108 216

kvk: 67984118

rsin: 857253244


Bezoek en postadres:

Koningsweg 12 C

7102DN  Winterswijk

Wij zijn gehuisvest op de 1ste etage, zonder lift en een smalle doorgang

E: info@ockie.eu

E: villakakelbont@ockie.eu